NYHEDER

4/7-2024Forfatter: Kristina Christensen

Hvordan lærer heste af hinanden?

Dansk Islandshesteforening inviterer dig til en enestående mulighed for at udvide din indsigt i islandske heste og deres fantastiske egenskaber

Det sker under de nordiske mesterskaber i Herning fra d. 8.- 11. august.

Hvordan lærer heste af hinanden? Kan min hest lære at tølte ved at se på de andre på ridebanen? Og hvad skal jeg tænke på, når jeg vælger bid til min hest? Dette og meget mere, kan du blive klogere på til DI-TALKS ved NM 2024.

Hvad kan heste f.eks. høre? Ser de farver ligesom vi mennesker? Kan de lugte frygt og er det sandt at røde heste er mere sensitive end heste med andre farver?

Mød to anerkendte forskere og en ekspert i tænder og bid, som vil dele deres ekspertise og dybdegående indsigt i vigtige og fascinerende emner.

Gennem inspirerende præsentationer vil specialisterne Christina Suntum, Maria Vilain Rørvang og Janne Winther Christensen kaste lys over yderst relevante forskningsresultater og dele praktiske erfaringer, som kan forbedre hestevelfærd. Der vil være plads til spørgsmål og diskussioner med nogle af de mest vidende indenfor heste og adfærd. Du kan også lære om, hvordan forskellige typer bid påvirker hesten, så du kan sikre dine hestes sundhed og komfort.

Tag del i hele tre DI TALKS fyldt med viden og inspiration, det endda i fællesskab med andre hesteelskere. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af indsigt til NM 2024!

DI TALKS er foreningens populære og søgte faglige indspark ved større islandshestebegivenheder. De er tilrettelagt for en bred tilhørerskare indenfor spektret at holde, ride og omgås islandske heste. 

Kom og bliv inspireret af eksperternes passion!

Køb billet til de nordiske mesterskaber her

De Nordiske
Mesterskaber

8.-11. august 2024 i Herning


KØB BILLET HER

NM2024.dk

Læs mere om komitéerne