NYHEDER

8/7-2024Forfatter: Kristina Christensen

Jobopslag

Ledig stilling som Kommunikationskonsulent på 20 timer om ugen hos Dansk Islandshesteforening.

DI søger en ildsjæl, som brænder for at arbejde med og udbygge den gode kommunikation både til foreningens medlemmer, men også til alle, der interesserer sig for den islandske hest og hestebranchen.

En ildsjæl, som ser og forstår vigtigheden af, at formidle viden i relation til de udfordringer og muligheder, som ligger i tidens politiske agendaer omkring hold og ridning af heste på en forsvarlig måde. Én som kan fortælle de gode historier, skrive om ny viden, distribuere eksisterende viden på nye måder, gøre forskningsresultater til noget praktisk anvendeligt. Alt sammen med velfærden for den islandske hest som omdrejningspunkt.

Kan du se dig selv i ovenstående, så er du den Dansk Islandshesteforening leder efter!

Ansøgers kvalifikationer: 

Faglige:

–  Kendskab til hestebranchen og målgruppen omkring den islandske hest samt dens interesser, behov og præferencer. 

–  Stærke skriftlige kommunikationskompetencer til at formidle komplekse budskaber på en letforståelig og engagerende måde som appellerer til målgruppen.

–  Redaktionelle kompetencer dvs. evner at vinkle, redigere, korrekturlæse og faktatjekke for at sikre kvalitet og nøjagtighed i alt udgivet materiale. 

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har en uddannelse indenfor kommunikation eller journalistik, og at du har erfaring med at arbejde i en NGO/politisk ledet organisation/idrætsorganisation.

Personlige:

– du forstår og kan håndtere at arbejde i og med politiske agendaer;

– du har holdånd og kan lide at arbejde sammen med andre på tværs i organisationen, både med ansatte og frivillige;

– du er fleksibel og tålmodig, samt evner at se nuanceret på tingene; 

– du er robust og har en god portion humor.

Lidt om jobbet

Du vil blive tilknyttet DI’s sekretariat på Vilhelmsborg, referere til den siddende sekretariatsleder og arbejde sammen med sekretariatets øvrige medarbejdere. Specielt vil du arbejde meget tæt sammen med den nuværende kommunikationsmedarbejder og den til enhver tid siddende bestyrelse.

Dine opgaver vil primært handle om: 

  • formidling af aktuelle og politiske agendaer blandt andet med reference til bestyrelsen;
  • holde dig ajour med den politiske situation omkring hestevelfærd og formidle ny viden og nye tiltag;
  • I det hele taget holde dig ajour i islandsheste-miljøet nationalt og internationalt herunder FEIF og derudover også i den danske hestebranche som sådan;
  • opstøve og fortælle den gode historie;
  • producere redaktionelt indhold til magasinettolt.dk, herunder idéudvikling, research, skriveproces og korrektur samt deltage i redaktionsmøder og statusmøder med blandt andet bestyrelsesformanden (ansvarshavende). 

Ansættelsesform:

Ekstern konsulent med fast aftalt timeantal på 20 om ugen. 

Arbejdssted

Dit arbejdssted vil blive på sekretariatet på Vilhelmsborg, Bedervej 101. 8320 Mårslet. Hjemmearbejde aftales.

Løn:

Efter kvalifikationer og ansættelsesformen.

Hvem er Dansk Islandshesteforening?

Dansk Islandshesteforening (DI) er en landsdækkende medlemsorganisation for alle med en islandsk hest, dvs ryttere, avlere og andre med interesse for hesten og den islandske kultur.

DI er både et avlsforbund, et rideforbund og en interesseorganisation for islandske heste.

DI skal udbrede og kommunikere information rettet mod mange interessenter involveret i den islandske hest i DK. DI’s frivillige arbejder overordnet i 4 forskellige spor: Avl-, Sport-, Natur- og Klub/Breddeaktiviteter. 

Det følger af Dansk Islandshesteforenings (DI) vedtægter, at et af de vigtige overordnede formål er at udbrede kendskabet til den islandske hest og at virke for hestens korrekte anvendelse i naturen og ridesporten.

Herudover har DI autorisation fra Fødevarestyrelsen som stambogsførende organ for islandske heste i DK. Stambogskontoret ligger sammen med foreningens sekretariatet på Det Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg ved Mårslet, syd for Aarhus. Stambogskontoret og sekretariatet har tilsammen tilknyttet, hvad der svarer til ca. 5,5 fuldtidsansatte. Foreningen har derudover ca. 70 tilknyttede medlemsklubber tilknyttet spredt rundt i hele landet. Se mere på www.islandshest.dk

Har du fået lyst til at søge jobbet?

Så send en kort ansøgning med dit CV til kristiane@islandshest.dk. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfristen er den 21. juli 2024, men vi vil forholde os til hver enkelt ansøger straks, og tillader os at ansætte, hvis den rigtige person søger – også eventuelt inden ansøgningsfristen udløber.

Hvis du vil høre mere om jobbet, så kontakt sekretariatsleder Kristiane Klindt på telefon 28266272 eller mail kristiane@islandshest.dk

Alternativt kan du træffe Kristiane i weekenden d. 13.-14. juli til DM for islandske heste på Landsskuepladsen i Herning i DI’s stand enten for at høre om jobbet eller for at aflevere en ansøgning.  

De Nordiske
Mesterskaber

8.-11. august 2024 i Herning


KØB BILLET HER

NM2024.dk

Læs mere om komitéerne